Workshops Ervaringsgerichte werkvormen in de buitenlucht voor hulpverleners en coaches

Voor wie?
Voor  iedereen die bij zijn cliënten met stress- en burn-out klachten meer impact wil bewerkstelligen. Dus hulpverleners als maatschappelijk werkers, bedrijfsmaatschappelijk werkers, POH-GGZ-medewerkers,  SPV-ers, psychosociaal hulpverleners, haptonomen, haptotherapeuten, psychomotorisch therapeuten, psychologen en psychiaters die wel eens kennis willen maken met het “buiten begeleiden” van klanten. En natuurlijk ook beweeg- en buitencoaches zoals wandelcoaches, runningtherapeuten / runningcoaches en buitenpsychologen.

Hoe en wat?
In dagdeel 1 gaan we oefenen met werkvormen die je coaching een geweldige boost geven! Het motto van deze workshop: ‘meer impact en variatie’, is natuurlijk ook van toepassing op de  workshop zelf. We bieden een optimale mix van kijken en doen, van ontdekken en oefenen.

In dagdeel 2 gaan we jouw coachvaardigheden in het begeleiden van ervaringsgerichte werkvormen boosten. Ook je creativiteit wordt geactiveerd zodat je in de toekomst zelf werkvormen kunt gaan bedenken die aansluiten bij specifieke thema’s.Voor dagdeel 1 selecteerden wij uit ons E-book onze 10 favoriete werkvormen gericht op de thema’s als bewustwording, assertiviteit  perfectionisme en acceptatie.
Je gaat tijdens dit dagdeel deze werkvormen zelf aan den lijve ervaren. Daarnaast oefen en ervaar je hoe je jouw cliënten hierin kunt begeleiden én hoe je de werkvorm vervolgens kunt nabespreken.
In dagdeel 2 werken  we aan de hand van eigen casuïstiek. Tevens reiken we nog meer werkvormen aan en gaan we ons meer verdiepen op de coaching van de werkvormen. Daarnaast zal je eigen creativiteit geactiveerd worden door het samen bedenken van werkvormen aan de hand van aangedragen thematiek.

Wanneer

- Vrijdag 27 september & 25 oktober 2024 van 9.30 - 13.00 uur ism de BPSW

- Vrijdag 11 oktober & 15 november 2024 van 9.30 - 13.00 uur

 

Waar
Westerheide / La Place Hilversum

Kosten
Het totaalbedrag voor workshop 1 & 2 bedraagt € 350,-
Dit is inclusief ons volledige E-book met 30 ervaringsgerichte werkvormen.

Vragen/aanmelden
Voor vragen en aanmelding  kun je ons bellen via 06-10487544 of mailen via info@hhbuitencoaching.nl

Reacties deelnemers:

Sander – Op basis van mijn eigen ervaring kan ik deze workshop van harte aanbevelen. Het zijn leuke en nuttige oefeningen die worden behandeld, direct toepasbaar in de praktijk. Hanny en Han nemen de tijd voor uitleg en het beantwoorden van vragen. Hun enthousiasme om kennis over te brengen is groot. 

Jantine - De workshop ervaringsgerichte werkvormen is een inspirerende workshop. Het leert je elementen en ruimte in de natuur te integreren in coaching. In de workshop leer je als coach om te gaan met de werkvormen en ervaar je ook hoe het is om de werkvormen te doorleven. Een hele mooie manier om cliënten te begeleiden in coaching en hiermee hen direct in beweging te krijgen. Het heeft mijn ogen echt doen openen. Een leuke speelse manier om diepgang te creëren tijdens wandelen of hardlopen. Een absolute aanrader voor iedereen die ofwel beweging willen toevoegen in coaching of juist dat stukje diepgang willen integreren tijdens het bewegen.

Jolien - Een mooie en interessante workshop waarbij het inzichtelijk maken van wat men doet voor je een burnout krijgt, en hoe hier mee om te gaan. Erg leerzaam en goed in de praktijk te brengen.

Letty - Echt een aanrader …. ben een ervaringsdeskundige van deze mooie workshop. Ik kijk uit naar de 2e dag!