Workshop Ervaringsgerichte werkvormen in de buitenlucht voor hulpverleners en coaches

Voor wie?
Voor  iedereen die bij zijn cliënten met stress- en burn-out klachten meer impact wil bewerkstelligen. Dus hulpverleners als maatschappelijk werkers, bedrijfsmaatschappelijk werkers, POH-GGZ-medewerkers,  SPV-ers, psychosociaal hulpverleners, haptonomen, haptotherapeuten, psychomotorisch therapeuten, psychologen en psychiaters die wel eens kennis willen maken met het “buiten begeleiden” van klanten. En natuurlijk ook beweeg- en buitencoaches zoals wandelcoaches, runningtherapeuten / runningcoaches en buitenpsychologen.

Hoe en wat?
In dagdeel 1 gaan we oefenen met werkvormen die je coaching een geweldige boost geven! Het motto van deze workshop: ‘meer impact en variatie’, is natuurlijk ook van toepassing op de  workshop zelf. We bieden een optimale mix van kijken en doen, van ontdekken en oefenen.

In dagdeel 2 gaan we jouw coachvaardigheden in het begeleiden van ervaringsgerichte werkvormen boosten. Ook je creativiteit wordt geactiveerd zodat je in de toekomst zelf werkvormen kunt gaan bedenken die aansluiten bij specifieke thema’s.Voor dagdeel 1 selecteerden wij uit ons E-book onze 10 favoriete werkvormen gericht op de thema’s als bewustwording, assertiviteit  perfectionisme en acceptatie.
Je gaat tijdens dit dagdeel deze werkvormen zelf aan den lijve ervaren. Daarnaast oefen en ervaar je hoe je jouw cliënten hierin kunt begeleiden én hoe je de werkvorm vervolgens kunt nabespreken.
In dagdeel 2 werken  we aan de hand van eigen casuïstiek. Tevens reiken we nog meer werkvormen aan en gaan we ons meer verdiepen op de coaching van de werkvormen. Daarnaast zal je eigen creativiteit geactiveerd worden door het samen bedenken van werkvormen aan de hand van aangedragen thematiek.

Wanneer
17 maart en  14 april 2023 (voor sociaal werkers - BPSW. VOL)
12. april  en 10 mei 2023 (voor sociaal werkers - BPSW VOL)
12 mei 2023 en 9 juni 2023

Waar
Westerheide / LaPlace Hilversum

Kosten
Het totaalbedrag voor workshop 1 & 2 bedraagt € 275,-
Dit is inclusief ons volledige E-book met 30 ervaringsgerichte werkvormen.

Vragen/aanmelden
06-10487544 - HH Buitencoaching
info@hhbuitencoaching.nl